Om PCPSw ApsPCPSw ApS blev startet af Mohammad Zib Beiroumi, M.Sc og PhD fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Gennem en række år har Mohammad, sammen med andre softwareingeniører, udviklet unikke webplatforme der har integreret produkter, services, kunder og betaling. PCPSw ApS har udviklet sin egen implementering af både Betalingsservice og MobilePay API. Virksomheden er også certificeret som en godkendt MobilePay-integrator.
PCPSw Platformen åbner mulighed for virksomheder til at kunne implementere mange af deres forretningsprocesser ved en enkelt webapplikation med mulighed for:

  • at administrere produkter og services.
  • at sammensætte egne specifikke online tilmeldings- og ansøgningsformular.
  • at administrere kundeoplysninger.
  • at sende opkrævninger og processere indbetalinger både med Betalingsservice og MobilePay.
  • at Kommunikere med kunder gennem sms og notifikation
Platformen er designet til at supportere forskellige lande og sprog. PCPSw platform har også sin egen krypteringsprotokol for, at kunne gemme følsomme data effektivt og sikkert og dermed gør det nemmere at overholde GDPR regler. Platformen kan også konfigureres til at brug virksomhedens ønskede SQL database for, at gemme og hente kunde data.

PaymentHelper er et eksempel på en forholdvis simpel applikation som bruger nogle komponenter fra PCPSw platform. PCPSw ApS håber, at så mange danske virksomheder får glæde af PaymentHelper i deres daglig arbejde med automatisk betaling. Vi vil også videreudvikle PaymentHelper, hvis der viser sig interesse og behov.